Image Alt

Over ons

Over ons

Hoe werkt het?
Stap 1

Stel je uitbouw samen

Stap 2

Bereken de kosten

Stap 3

Kennismaking

Stap 4

Inmeten op locatie

Stap 5

Akkoord

Stap 6

Productie en plaatsen

a
Garantiecertificaat en betaling

De specialist
in heiwerken en funderingstechniek!

Na vele jaren verbouwen, kunnen we garanderen dat wij ook uw fundering professioneel en vakkundig aanpakken. Wij combineren kwaliteit, vakmanschap, superieure kennis en lage prijzen om u te voorzien van ons perfecte service.
Meer weten over plaatsing

Plaatsing

a

Dag 1

Fundering aanleggen

Uw uitbouw heeft natuurlijk een stevige basis nodig. Op de 2e dag van plaatsing leggen we de fundering neer. In sommige gevallen slaan we heipalen in de grond voor extra stevigheid.

a

Dag 2

Grondwerk

Nu de fundering af is, is het tijd om alles weer netjes te maken. Excessieve grond wordt door ons afgevoerd en alles wordt weer op het juiste niveau gebracht.

a

Dag 3

Gevel doorbraak

Op de eerste dag van de plaatsing breken we de gevel door. Eventueel passen we staalwerk toe om de gevel op te vangen. We timmeren alles netjes af, zodat u in de wintermaanden niet in de kou zit.

a

Dag 4

Aanbouw plaatsen

Met alle voorbereidingen getroffen is het moment nu daar! Onze vrachtwagen rijdt voor en met een hijskraan plaatsen we uw aanbouw tot op de millimeter nauwkeurig op de juiste plek.

a

Dag 5

Afwerking en oplevering

De laatste dag van plaatsing. De afwerking wordt gedaan, eventuele aansluitingen worden gemaakt en alles wordt nog eens goed nagekeken, zodat we zeker weten dat uw aanbouw perfect is.

Testimonials

Clients
Sliedrecht

Richard

Ze kwamen snel met een reactie en gaven al meteen veel informatie per mail, waardoor ik me er goed in kon verdiepen.Het ziet er prachtig uit, helemaal netjes helemaal kloppend. Ik kan dit bedrijf echt aan iedereen aanraden!

Hoofddorp

Rita van Warmedam

We zijn heel tevreden over het werk van Palenheien.nl. Ze hebben prachtig werk afgeleverd. Ze hebben van het begin af aan meegedacht met onze wensen. Heel vriendelijk en ervaren vakmannen! We zouden ze zo aanbevelen!